Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:44 05.11.2021 Anna Sol Jørgensen

Anne Kirstine Cramon bliver vært på nyt S-kritisk program på Loud

Anne Kirstine Cramon bliver vært på nyt S-kritisk program på Loud

Anne Kirstine Cramon, vært på programmet ’Mette & Magten’. Foto: Radio Loud

Debattør og kommentator Anne Kirstine Cramon bliver vært på Radio Louds nye politiske magasin ’Mette og Magten’.

Det oplyser Radio Loud i en pressemeddelelse.

Programmet sendes første gang i morgen og sendes herefter hver lørdag klokken 11.

”Jeg er stolt af og glad for, at Cramon, der er én af landets bedste yngre politiske iagttagere og kommentatorer, vil beværte vores nye og vigtige politiske magasin, der har ét formål: At se kritisk på den meget bastante magtudøvelse, der udøves af Mette Frederiksen, Barbara Bertelsen og kernetropperne i den socialdemokratiske regeringsmaskine,” siger Simon Andersen, programdirektør i Loud, i pressemeddelelsen.

36-årige Anne Kristine Cramon er cand.mag i dansk og nordisk litteratur og skal altså stå i spidsen for programmet, der bliver et ’S-kritisk’ magasin.

”Det er – og bliver – en fornøjelse at følge Cramons spidse og spidsfindige demaskering af Astrid Krags selfies, Mette Frederiksens håndmadder, Barbara Bertelsens sms’er, Nick Hækkerups politiske visioner om, at tv-overvågning giver frihed, og idéen bag ”nærpolitistationer”, der er åbne to timer om ugen. Aldrig har Danmark haft mere brug for et politisk magasin, der ikke er angst for magten, men stikker til den, hele tiden. Ingen er bedre til det end Cramon,” siger Simon Andersen.

SENESTE NYT

Flere nyheder