Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:17 30.11.2021 Kerstin Bruun-Hansen

Anna Thygesen sætter navn på sexistisk chef: Det var Dyrby

<span class="rodt">Anna Thygesen sætter navn på sexistisk chef: </span>Det var Dyrby 1 Portræt af erhvervskvinden Anna Thygesen. Fotograferet i sit hjem på Amager i København. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Anna Thygesen afslører nu over for Ekstra Bladet, hvilken TV 2-chef der opførte sig så upassende og direkte sexistisk over for hende, at hun har valgt at stå frem i dokumentaren ’MeToo: Sexisme bag skærmen’.

I dokumentaren og til Ekstra Bladet fortæller Anna Thygesen, der tidligere var ansat på TV 2, om en konkret episode i en bus på vej hjem fra en julefrokost på TV 2 i 2007.

Anna Thygesen fortæller, hvordan hun husker, at Michael Dyrby, der dengang var chef på TV 2 og i dag er chefredaktør på B.T., på vej hjem i en bus fra julefrokosten på TV 2 sagde:

”Du bliver aldrig til noget her på TV 2. Du er for gammel. Du er for rapkæftet. Og fordi jeg ikke vil kneppe dig.”

Michael Dyrby kan ikke genkende Anna Thygesens oplevelse fra bussen på vej hjem fra julefrokosten. Det meddeler han kortfattet på en sms til Ekstra Bladet.

”Jeg er overbevist om, at jeg ikke har sagt noget så grænseoverskridende til Anna Thygesen – det ville naturligvis være helt uacceptabelt,” skriver han.

SENESTE NYT

Flere nyheder