Det fatale mikrofonholderi

05.02.2018 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”Det er en fornøjelse at læse en velskrevet og veldokumenteret bog af en journalist, som også er selvkritisk,” skriver Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Udsat for pressen'

Krig på 140 tegn

05.02.2018 af Line Wolf Nielsen

ANMELDELSE. ”En god introduktion til, hvordan digitale netværk påvirker konflikter og international politik,” skriver Line Wolf Nielsen, som anmelder 'War in 140 characters'

Den store fortælling om Fogh-æraen

05.02.2018 af Johs Lynge

ANMELDELSE. To magistre med blik for samtidshistorie og idédebat har skrevet et mammutværk om 00'ernes værdikamp. Johs Lynge anmelder 'Værdikæmperne'

Britisk designfyrtårn – nu i tabloid

30.01.2018 af Lars Pryds

ANMELDELSE. ”Den nye The Guardian fremstår forynget, ikke mindst i kraft af en frisk farvepalette,” skriver anmelder Lars Pryds om The Guardians redesign

Lasse Jensens gode gamle dage

12.01.2018 af Lasse Højsgaard

ANMELDELSE. ”En bog, der er skrevet på intuitiv lyst og interesse og ikke efter en stram, fortællestrukturel skabelon,” skriver Lasse Højsgaard i sin anmeldelse af 'Journalist'

Imamen og det tavse flertal

12.01.2018 af Johs Lynge

ANMELDELSE: "Waseem Hussain har en livshistorie og mission, som imam og som debattør, der er værd at opholde sig lidt ved," skriver Johs Lynge, som anmelder 'Imam bag tremmer'

567 år med trykte typer

19.12.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE: "Bogens størrelse og dens smukke finish gør den til en oplagt julegave til selv perifert skriftinteresserede," skriver Lars Pryds, som anmelder 'The Visual History of Type'

Selvledelse og robusthed får et fur

19.12.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: "En velskreven, inspirerende, overskue­lig bog, som også går i dybden med begrebet generøsitet," skriver Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab'

Sådan skaber du dig en tredje karriere

23.11.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”Bogen er vellykket og inspirerende for såvel den enkelte som for virksomhedernes HR-afdelinger,” skriver Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Den tredje karriere'

Aldrig spag, altid brændende

23.11.2017 af Lotte Kirkeby Hansen

ANMELDELSE. ”En velskrevet og klogt disponeret overflyvning over de seneste årtiers primært udenrigspolitiske udvikling,” skriver Lotte Kirkeby, der anmelder 'Som blad i høst'

Seneste jobopslag

Dokumentarkompagniet søger fotograf/klipper/visuel producer

dokumentarkompagniet
Ansøgningsfrist: 12.03

Chef for Koncernkommunikation og Presse i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Ansøgningsfrist: 06.03

Chef kommunikationskonsulent

Danske Bank
Ansøgningsfrist: 05.03

Teamleder til Kunder & Kommunikation i Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, NaturErhvervsstyrelsen
Ansøgningsfrist: 04.03

Graduate - Video Journalist, Corporate Communication

H. Lundbeck A/S
Ansøgningsfrist: 08.04

Erfaren kommunikationskonsulent til Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune
Ansøgningsfrist: 11.03

Ny kommunikationschef til Det Danske Hus I Palæstina

DHIP - The Danish House in Palestine
Ansøgningsfrist: 15.03

Digital redaktør - barselsvikar

Danmarks Nationalbank
Ansøgningsfrist: 28.02

Presseansvarlig søges til Københavns Politi

Københavns Politi
Ansøgningsfrist: 28.02

Kommunikationsmedarbejder

Aalborg Stift
Ansøgningsfrist: 05.03

Journalist

Dansk Socialrådgiverforening
Ansøgningsfrist: 28.02

Nyhedsjournalist til indlandsredaktion

JydskeVestkysten
Ansøgningsfrist: 01.03

Digital medieredigerende til Fagbladet 3F

3F
Ansøgningsfrist: 12.03

REDAKTIONEL ONLINE MANAGER

NORDJYSKE Medier
Ansøgningsfrist: 25.02

DIGITAL SOUSCHEF TIL REDAKTIONEN

NORDJYSKE Medier
Ansøgningsfrist: 25.02

Sjællandske Medier søger redaktør til Vordingborg

Sjællandske Medier
Ansøgningsfrist: 05.03

Dansk Socialrådgiverforening (DS) søger journalist til nyhedsbrev og fagblad

Dansk Socialrådgiverforening
Ansøgningsfrist: 28.02