Manifest for fællesskabet

12.09.2018 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”Dér, hvor de to forfattere bidrager med noget nyt og væsentligt, er deres dedikerede insisteren på, at teknologien har enorme potentialer til at sætte os fri,” mener Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Oprør for fremtiden'

Tour de Leth

12.09.2018 af Johs Lynge

ANMELDELSE. Selv om man hverken er ”videre optaget af fotojournalistik eller cykelsnak, er bogen ikke helt ueffen,” skriver anmelder Johs Lynge, der giver fire stjerner til 'Det er et magisk øjeblik lige nu'

Overlevelsesguide lover for meget

07.09.2018 af Jakob Albrecht

ANMELDELSE. ”Det er ubegribeligt, at nogen kan udgive en bog om magasiner og blade, hvor magasinforsiderne er gengivet i sort/hvid,” skriver Jakob Albrecht, som anmelder 'Business Strategies for Magazine Publishing' 

Synliggørelse af algoritmer

20.08.2018 af Sebastian Gjerding

ANMELDELSE.”Antologien formår at gøre læseren klogere på, hvor udfordringerne er, og hvorfor algoritmerne ikke længere bør have lov til at herske i det skjulte,” skriver Sebastian Gjerding, som anmelder 'De skjulte algoritmer'

Ubbesens odyssé

20.08.2018 af Johs Lynge

ANMELDELSE. ”En engageret, intens og lang rejseberetning, vi får – måske lidt for lang,” skriver Johs Lynge, som anmelder 'Gensyn med hippieruten' 

Gode fif til lange journalistiske fortællinger

20.08.2018 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: ”En lille, super anbefalelsesværdig e-bog”, men ”bogen er visse steder sjusket og for lidt kritisk”, mener Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Når langt er godt'

Before you, sir

04.07.2018 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Jeg har måttet læse bogen i småbidder for at få det hele med og har brug for (og lyst til) med det samme at læse den igen, for at kunne huske alle dens fremragende argumenter til næste gang, jeg går i kødet på mine frequent-flying venner i kultureliten.” Julie Asmussen anmelder 'Kæmp for kloden'

På rette sted til rette tid

03.07.2018 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”Jakob Skouboe er velskrivende og kritisk, og han forstår på én og samme tid at få kilderne til at åbne op og holde fast og bore i dilemmaerne.” Ulla Bechsgaard anmelder 'Morten Strunge'

Langsigtet

03.07.2018 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”En syleskarp, kortfattet, bestemt ikke letlæst, men alligevel vildt underholdende, oplysende og foruroligende analyse af verdens fire største og forbundne udfordringer.” Julie Asmussen anmelder 'De fire isbjerge'

Havfruer og hæve-sænke-borde

02.07.2018 af Johs Lynge

ANMELDELSE: ”Skildret med ubehagelig sanselighed fra Tantholdts side og velkørende videreformidlet af Thøgersen.” Johs Lynge anmelder 'Med åbne øjne'

Seneste jobopslag

Kommunikations- og mediemedarbejder

EUC Lillebælt
Ansøgningsfrist: 07.10

Ekstra Bladet søger reportere til Jylland

Ekstra Bladet
Ansøgningsfrist: 21.10

Pressechef til DMI

DMI
Ansøgningsfrist: 05.10

Rektor til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)
Ansøgningsfrist: 30.09

Kommunikationsmedarbejder til sociale medier og presse

Odense ZOO
Ansøgningsfrist: 07.10

Studentermedhjælper

LIF - Lægemiddelindustriforeningen
Ansøgningsfrist: 01.10

FOA søger digital kommunikationskonsulent

FOA
Ansøgningsfrist: 08.10

TV2 ØSTJYLLAND søger redaktør for journalistiske satsninger

TV2 Østjylland
Ansøgningsfrist: 12.10

Kommunikationskonsulent

Socialpædagogerne
Ansøgningsfrist: 07.10

Danskskrivende journalist til Slesvig

Flensborg Avis AG
Ansøgningsfrist: 27.09

Forlagsredaktør

Bibelselskabet
Ansøgningsfrist: 04.10

Pressechef til Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening
Ansøgningsfrist: 01.10

Kommunikationskonsulent

Patienterstatningen
Ansøgningsfrist: 04.10

SOME- OG CONTENT MANAGER

Roskilde Festival
Ansøgningsfrist: 30.09

Reporter til TV2 Nord

TV 2 Nord (Vi lukker annoncen ned, når vi har den rette ansøger)
Ansøgningsfrist: 28.09

Studiejob i FN Byen

Unicef Danmark
Ansøgningsfrist: 07.10