Photoshop my way

Bog: Forfatter: Forlag:

Photoshop my way
Af Ole Lind
Forlaget Ajour
96 sider, 348 kroner

"I bil kan man famle sig frem ad små biveje og markveje, men min ambition er at vise læseren ud på motorvejen, hvor man hurtigt og sikkert når frem til målet." Sådan lyder Ole Linds forord til hans nye bog "Photoshop my way" som netop er udkommet på forlaget Ajour.

På bogens forside er et øje ved at kravle ud gennem sejlet på en sejlbåd. En sådan digital detalje vil nok få mange nye fotografer og kommende photoshopbrugere til at spørge sig selv: "Når Ole Lind har fået mig ind på den digitale motorvej, kører vi så i samme retning? Vil vi det samme sted hen?"

Ole Lind lægger ikke skjul på, at han er pressefotograf. Hans arbejdsrutiner, smag og etik er uden tvivl anderledes end reklame- og modefotografers. Dette faktum gør ikke hans bog ringe. Bestemt ikke. Bogen giver, som den lover, hurtig adgang til mange nyttige redskaber og metoder. For at blive i Ole Linds eget billedsprog giver bogen på 90 enkle og overskuelige sider helt sikkert de basisinformationer, der er nødvendige for overhovedet at kunne købe en bil og starte den. Senere kan man træde speederen i bund og bestemme sin egen destination.

0 Kommentarer