Anders Samuelsen & Bjarne Riis ved stripklub

MOTIV. Anders Samuelsen og Bjarne Riis ved strip-klubben Mirage 12. oktober omkring midnat. Anders Samuelsen sagde efterfølgende, at han ikke var på vej ind i stripklubben.

MOTIV. Anders Samuelsen og Bjarne Riis ved strip-klubben Mirage 12. oktober omkring midnat. Anders Samuelsen sagde efterfølgende, at han ikke var på vej ind i stripklubben.

Hvordan fik du billedet?
»Jeg blev sendt ned til natklubben Zen efter landskampen mellem Danmark og Portugal, fordi vi havde hørt, at spillerne ville komme derned. Zen ligger lige ved siden af stripklubben Mirage i Nørregade i København. Ud ad øjenkrogen kunne jeg se en skaldet mand, jeg havde set før, nemlig Bjarne Riis, og han var sammen med Anders Samuelsen fra Liberal Alliance på vej ind på stripklubben Mirage.

Jeg gik ned langs nogle biler, så de ikke kunne se mig. Da jeg trådte ud mellem bilerne, skød jeg fire billeder. Efter det tredje billede lagde Anders Samuelsen mærke til mig på grund af flashen.

Jeg ville gerne have været tættere på, men jeg synes, det er et skide godt pressefoto, fordi det er smoking gun. Han ligner et dådyr, i sekunderne før det bliver ramt af en bil med fuldt knald. Og så er det jo sjovt, at en mand på vej ind på en stripklub forklarer, at han ikke er på vej derind

– Anthon Unger, freelance pressefotograf, fortalt til Jakob Albrecht


Foto:
Anthon Unger, freelance pressefotograf

0 Kommentarer