Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:08 06.04.2021 Ole Obitsø

Anders Langballe stopper som pressechef

Efter et år som pressechef hos Danske Handicaporganisationer stopper Anders Langballe i jobbet.

Det sker i forbindelse med, at han snart lancerer en ny bog, ’Forfra’, om de blodpropper, der satte en stopper for karrieren som politisk redaktør og nær havde kostet ham livet i november 2018. Det skriver han på sin Facebook-profil.

Langballe takker Danske Handicaporganisationer for at give ham chancen som pressechef.

”Jeg kan godt huske, hvor nervøs og usikker jeg var, da jeg skulle have min første rigtige arbejdsdag efter blodpropperne. Det var to døgn før, at statsministeren på et pressemøde lukkede landet. I gav plads og rum, så jeg kunne finde mine ben igen. Det er jeg taknemmelig for,” skriver han.

Journalisten har tidligere potrætteret Anders Langballes vej tilbage fra blodpropperne. Du kan læse portrættet her.

SENESTE NYT

Flere nyheder