Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
07:43 22.08.2022 Anna Sol Jørgensen

Anders Langballe bliver vært på 24Syv

Anders Langballe bliver vært på 24Syv

Anders Langballe forlod i 2020 sit job på TV 2, efter at han var blevet ramt af en blodprop i hjernen. Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den garvede politiske journalist Anders Langballe vender tilbage til journalistikken og bliver vært på 24Syvs politiske magasin ’Valg i Danmark’, som sendes første gang her til morgen.

Det oplyser 24Syv ifølge B.T. i en pressemeddelelse.

”Det sker med ærefrygt og efter grundige overvejelser,” skriver Anders Langballe, der i januar 2020 stoppede på TV 2, hvor han gennem en årrække havde været politisk redaktør og analytiker.

Beslutningen om at forlade journalistikken kom, efter at Anders Langballe godt et år forinden var blevet ramt af en blodprop i hjernen. Anders Langballe var i en periode stemmen for dansk politisk journalistik, men det skulle han ikke være igen, sagde han på det tidspunkt.

”Jeg skal være den sidste til at moralisere over, hvad andre skal gøre. Men jeg var tæt på at arbejde mig selv ihjel,” sagde han til Journalisten i februar 2020.

Anders Langballe blev ansat som pressechef i Danske Handicaporganisationer i 2020 og forlod den stilling igen i april i år og vender altså nu tilbage til den politiske journalistik, men på en anden måde, uddyber han over for B.T.

”Det er med en vis ærefrygt, for jeg har i den grad respekt for, hvad politik og journalistik kan gøre ved folk, der står i det. Jeg er jo et klart billede på, at hvis man ikke passer på, så er det farligt,” siger han til B.T.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder