Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
13:20 03.12.2021 Sebastian Goos

Anders Krab beklager håndtering af krænkelser i Berlingske Media

I en klumme på Berlingske undskylder koncernchef Anders Krab-Johansen fra Berlingske Media for de ”uønskede seksuelle kommentarer, seksuelle opfordringer eller mindre fysiske krænkelser”, som enkelte medarbejdere på Berlingske, B.T., Weekendavisen og Euroinvestor må have oplevet.

”I konklusionerne stod der, at de kvinder og mænd, der havde oplevet krænkelser, var blevet efterladt alene med problemet. De fortjener en undskyldning, som hermed er givet,” lyder det fra Anders Krab-Johansen i indlægget.

Her henviser han til konklusionerne i en rapport fra Human House, hvor omfanget af krænkelserne i Berlingske Media blev undersøgt. I indlægget tilføjer han, at man det seneste år har efteruddannet ledere, arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og HR-medarbejdere i håndtering af krænkelser.

”I Berlingske Media forventer vi, at alle opfører sig ordentligt. Vi dømmer ikke folk på, hvad de måske eller måske ikke har gjort i fortiden. Vi dømmer ikke på baggrund af rygter. Jeg tager ansvar for, hvad der sker i Det Berlingske Hus på min vagt. Vi får sager undersøgt grundigt af eksterne eksperter, så begge sider og eventuelle vidner bliver hørt. Jeg kan afsløre, at nogle sager er komplekse, og at det første indtryk ikke altid bliver den endelige konklusion,” skriver Anders Krab-Johansen.

SENESTE NYT

Flere nyheder