Aller lancerer ”Alt om Dansktop”

Musikmagasiner er ikke kun for ungdommen. Nu får Dansktop-segmentet deres eget blad

”En lille ring af guld med kærlighed fra mig, en lille ring der viser at jeg elsker dig.”

Sådan lyder det i første strofe af Kandis-hittet ”En lille ring af guld”. Og nu giver Aller kærlighed tilbage til Dansktoppen med det  nye magasin ”Alt om Dansktop”.

»Vi har ikke fastsat en frekvens på bladet endnu. Første nummer er en test, men vi planlægger et nyt nummer til sommer. Men det er klart, at salgstallene spiller ind,« siger chefredaktør på Familie Journal og Alt om Dansktop Anette Kokholm til journalisten.dk.

Første nummer af ”Alt om Dansktop” udkommer på mandag med Birthe Kjær, Dorthe Kollo og Johnny Hansen – fra førnævnte Kandis – på forsiden.

»Vi har kunnet se, at dansktoppen lever et bedre liv, end det som medierne beskriver. Derfor prøver vi at se, om bladet rammer et hul i markedet,« siger Anette Kokholm.

 ”Alt om Dansktop” er blevet lavet af tre faste Aller-journalister – to fra Familie Journal og en fra Se & Hør. Hullerne i ugebladenes vagtplan er blevet fyldt ud med freelancere.
 
Kommer ”Alt om Dansktop” til at betyde nye arbejdspladser?
»Nu skal vi lige se, hvordan magasinet klarer sig. Men det er klart, at hvis læserne går fakkeltog til Aller-bygningen – så må vi se på bemandingen,« siger Anette Kokholm.