Alex Nyborg glemte udsendelse

»Det er en ren tilståelsessag,« siger radiovært Alex Nyborg Madsen, der glemte, at han skulle sende "Madsen på P4" nytårsaftensdag

»Det er en ren tilståelsessag,« siger radiovært Alex Nyborg Madsen, der glemte, at han skulle sende "Madsen på P4" nytårsaftensdag

Der blev ringet. Der blev padlet med nødmusik. Og efter 10 minutter gik Alex Nyborg på, live, med en udsendelse, der blev improviseret sammen i huj og hast, mens de 600.000 lyttere kunne følge med i den rullende radiobommert.

Alex Nyborg Madsen havde glemt, at han skulle sende "Madsen på P4" nytårsaftensdag. Det gik først op for ham, efter at radioavisen var slut, da de ringede fra DR og spurgte, hvor udsendelsen blev af.

»Derinde i Continuity – Månebase Alpha – begyndte de så at spille nødmusik, mens jeg skyndte mig at få bakset tingene sammen,« siger Alex Nyborg Madsen.

»Efter 10 minutter kunne jeg gå på live.«

Det var en nødredning hjemme fra kælderen?

»Ja ja. Jeg måtte beslutte, hvad jeg skulle spille først, og så tage den derfra og finde ud af, hvad de næste numre skulle være, mens musikken spillede.«

Alex Nyborg Madsen sender "Madsen på P4" hjemme fra kælderen i Nordsjælland hver dag klokken 15.03 på P4. Live, men også ofte forproduceret.

Efter at han nytårsaftensdag glemte udsendelsen, har Alex Nyborg Madsen sagt undskyld på udsendelsens Facebook-side. Han skrev, at han ikke tør love kvajebajere – »det vil blive lidt dyrt med 600.000 lyttere« – men folk tager det positivt, siger Alex Nyborg Madsen:

»De skrev, at det var supermenneskeligt at fejle. De synes, at jeg er en flink fyr, og de har tilgivet mig.«

Efter episoden orienterede Alex Nyborg Madsen sine chefer.

»Det er en ren tilståelsessag. Jeg havde glemt at tjekke skemaerne og se, at jeg skulle på,« siger Alex Nyborg Madsen.

1 Kommentar

Lars Sundling
3. JANUAR 2013
Re: Alex Nyborg glemte udsendelse
Fantastisk vigtig nyhed, vi var 600.000 der rystede og svedte over fraværet af Alex. Uden ham fungerer livet ikke og hundredetusindevis af os trykkede og trykkede på radioknappen i desperation over intetheden - No Alex! Heldigvis er Alex nu tilbage og vi er rigtig, rigtig mange der er glade igen!