Aldi-chef får sparket efter mediestorm

Dårlig omtale i pressen, elendig sikkerhed, fyringstrusler for kontakt med fagforeninger og kontrol af ansatte får Aldi til at fyre adm. direktør Jan Lund

Discountvare-butikken Aldi har fyret topchef Jan Lund.

Det skriver Avisen.dk.

Fyringen kommer efter, at Aldi og Jan Lund har fået massiv dårlig omtale i medierne. Specielt Avisen.dk har gang på gang rettet fokus mod tvivlsomme ansættelsesvilkår i butikskæden.

Aldis danske hovedkvarter har ikke ønsket at kommentere fyringen, men flere kilder fortæller til Avisen.dk, at røde regnskaber og dårlig omtale har kostet topchefen jobbet.

Stilheden fra hovedkontoret er ikke ny.

”Aldi's pressestrategi er ret simpel: Den er nemlig at lade være med at sige noget. Logikken er, at der ikke er nogen, der skal blande sig i Aldi's anliggender,” har den tyske Aldi-afhopper Andreas Straub sagt til Avisen.dk.

3 Kommentarer

S. Andersen
17. FEBRUAR 2013
Aldi-chef får sparket efter
Aldi-chef får sparket efter mediestorm
Hvor har du det fra?
P. Underbjerg
17. FEBRUAR 2013
Endnu et bevis på hvordan en
Endnu et bevis på hvordan en journalist lever af at skabe overskrifter baseret på alt andet end viden om faktiske forhold.
Russel T. Marks
15. FEBRUAR 2013
Kære redaktion

Kære redaktion
Hvorfor skal vi læse denne historie på journalisten.dk? Følger I nu fremover op på sager som pga omtale i pressen får personalemæssige konskvenser eller hvad er meningen?
mvh