search

Agger Tidende

Sådan kan man ryge i fedtefadet og tabloidfælden, når man går planken ud.

Sådan kan man ryge i fedtefadet og tabloidfælden, når man går planken ud. Alt har ret, når man piller ned fra web-hylderne, og et dansk landsholdsnavn på en udenlandsk hjemmeside eller avis er guf for trafikken. Så selvfølgelig havnede Daniel Agger også på Sporten.dk, da landsholdsforsvareren ifølge The Sun havde i sinde at købe tatoveringer til alle sine holdkammerater i Liverpool, hvis holdet bliver engelsk mester i år.

Daniel Agger er et A-navn i branchen, og hvis man kører tabloidstilen med The Sun som budbringer på citatsiden, kan man godt glemme alt om face to face med Agger i landsholdslejren. Og da i hvert fald webtv-indslag fra sidelinjen i Helsingør. Så det kunne åbenbart ikke gå hurtigt nok med at få historien pillet af igen og erstattet med en korrektion.

Den skarpe læser vil notere sig, at det angivelige krav om dementi har været oppe at vende på øverste sted i huset. Medforfatter til korrektionen er nemlig ingen ringere end selveste chefredaktøren for B.T., Peter Brüchmann. Og så kan man sagtens se sagsforløbet for sig.

Sporten.dk, B.T eller Berlingske Tidende er faldet over en citatlækkerbisken i The Sun. På med den, og mon ikke den går, selvom der ikke er hold i den. Vel også en tilpas harmløs historie, og det er en menneskealder siden, Liverpool blev mester. Den gik bare ikke, og lad os derfor rekonstruere et enkelt telefonopkald.

– Hej Brüchmann, det er Stef. I må se at pille den historie med Daniel af, ellers kan I godt glemme alt om at komme til at snakke med ham igen i fremtiden. Daniel har overhovedet ikke talt med The Sun.

Per Steffensen er Daniel Aggers agent. Tidligere udlandsprof og Brøndby-midtbanemotor, men også tidligere medarbejder og journalist på B.T. under daværende sportschef Peter Brüchmann.

Man kan også forestille sig den nuværende chefredaktør vånde sig ved at parere ordre, men det er sikkert ikke prisen værd at insistere på sin redaktionelle uafhængighed i så tilforladelige sammenhæng. Og går derfor selv til tasterne. Daniel Agger har tidligere nægtet at udtale sig til danske tabloidmedier, der har været ude med riven. Og hvem vil begrænse sin adgang til et A-navn i et vigtigt landsholdsår.

Kan såmænd ikke huske ordlyden i den oprindelige historie, for den er fjernet fra Sporten.dk. Jeg læste den op ad formiddagen, men dementiet eller erstatningshistorien er dateret klokken fredag 07.59, så mon ikke man ganske enkelt har skiftet ordlyden ud. Hvis man tager The Sun for gode citatvarer, må man stå ved sin historie og sende aben videre til ophavsmediet. The Sun er ikke ligefrem kendt for at tale med sine kilder, men så kunne Sporten.dk måske holde fingrene fra fristelsen.

Forårets første egentlige gennembrud lod mine egne øjne fæstne sig ved arret på min højre arm lige over T-shirtgrænsen. Engang stod der KURT med schwung og krusedulle i halen med grøn tatoveringstusch. Var nær blevet meldt til politiet for ungdommens udåd af min egen far, fordi jeg ved undfangelsen var under 18. Nogle år senere var jeg knap så overbevist om den æstetiske værdi og deraf arret.

Nutidens unge og smukke går lidt mere kunstnerisk til værks og maler på hele lærredet. Et par smækre unge mænd som Daniel Agger og Mikkel Kessler, ville naboens datter nok mene, har smurt hele overkroppen ind i farvelade. Stig Tøfting går nok i samme overvejelser som jeg selv i sin tid, men det koster lidt mere end et ar på højre arm.

Daniel Agger smider gerne trøjen efter en klub- eller landskamp og flasher brystkassens og overarmenes palet for omverdenen. Skulle ikke undre mig, at han i sjov har ladet en bemærkning falde om, at han giver en tusch til hele banden, hvis det mesterskab kommer i hus i år. Og som det også foregår på de kanter, har en eller anden tæt på truppen tjent en skilling og tippet den videre.

Here comes The Sun
 

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen