Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:22 10.12.2021 Anna Sol Jørgensen

Advokatfirma tager Jes Dorph-kendelse for domstolene

Advokatfirmaet Norrbom Vinding, der stod for TV 2’s undersøgelse af kultur på tv-stationen, indbringer den kendelse, som Advokatnævnet kom med i sagen om Jes Dorph-Petersen.

Det skriver AdvokatWatch.

Den tidligere TV 2-vært Jes Dorph-Petersen blev taget af skærmen, efter at han i undersøgelsen fra Norrbom Vinding blev anklaget for overgreb. Efterfølgende klagede Jes Dorph-Petersen til Advokatnævnet, da han mente, at Norrbom Vinding på flere punkter havde tilsidesat god advokatskik. Advokatnævnet gav ham medhold i et af klagepunkterne. Den kendelse overraskede advokat Yvonne Frederiksen fra Norrbom Vinding, der på det tidspunkt overvejede at udnytte muligheden for at indbringe kendelsen for domstolene.

Og det gør Norrbom Vinding altså nu:

”Den konklusion (Advokatnævnets, red.) er vi – af flere grunde – ikke enig i, og det er endvidere vores opfattelse, at den skaber tvivl i forhold til fremtidige processer på dette område. Vi hæfter os da også ved, at et ganske stort mindretal på seks medlemmer af nævnet ikke fandt anledning til at rejse nogen form for kritik af forløbet,” siger Yvonne Frederiksen i en pressemeddelelse.

SENESTE NYT

Flere nyheder