Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:22 23.04.2021 Anna Sol Jørgensen

Advokatfirma er blevet bedt om at granske tre forhold om mulig corona-snyd hos Børsen

Børsen har bedt advokatfirmaet Plesner om at have fokus på tre hovedpunkter i undersøgelsen af muligt snyd med annoncekompensation på dagbladet.

Det fremgår af en mail, som MediaWatch har fået aktindsigt i. Mailen er sendt fra Børsens chefredaktør, Bjarne Corydon, til Slots- og Kulturstyrelsen 14. april.

Mailen er blevet sendt til styrelsen, tre dage efter at Bjarne Corydon modtog en mail fra en whistleblower, der mener at vide, at der er foregået svindel med annoncekompensation under coronakrisen.

”Øverste ledelse på Børsen har, så snart man fik mistanken, bedt Plesner Advokatpartnerselskab om at gennemføre en grundig og objektiv undersøgelse med henblik på at afdække: a) Er der én eller flere medarbejdere, der på uberettiget måde har forsøgt at opnå kompensation til Børsen for tabte annonceindtægter, b) hvis der har været forsøgt noget sådant, er man så konkret lykkedes dermed, og c) i hvilket omfang (om noget) der er sket en overkompensation,” skriver Bjarne Corydon i mailen, som har titlen ”Whistleblower-sag”.

 

 

SENESTE NYT

Flere nyheder