Advokat kalder beviset mod Winther for utvetydigt

Jakob Winther har ikke grund til at føle sig mere sikker, selvom DR i dag fortæller, at han ikke optræder i den famøse lydoptagelse.

Jakob Winther har ikke grund til at føle sig mere sikker, selvom DR i dag fortæller, at han ikke optræder i den famøse lydoptagelse. Beviset mod ham holder stadig, siger Guldbrandsens advokat.

»Der er intet nyt i relation til lydoptagelsen. Jeg kan stå 100 procent ved den pressemeddelelse, vi udsendte. Den meget tydelige konklusion i pressemeddelelsen er den samme som for ni dagen.«

Sådan siger Anders Nemeth, advokat for Christoffer Guldbrandsen, til Journalisten.dk som reaktion på dagens historie om, at Jakob Winther slet ikke optræder på den lydoptagelse, som ifølge Christoffer Guldbrandsen kan bevise, at Winther er TV 2's kilde i forsvarets lækage-sag.

Anders Nemeth vil dog ikke sige noget om, hvorvidt det er rigtigt eller forkert, at Jakob Winther ikke optræder på lydoptagelsen.

Hvis Jacob Winther ikke optræder på lydoptagelse, hvordan kan den så dokumentere, at han er ophavsmand til lækagen?

»Den teoretiske diskussion vil jeg ikke ind i. Jeg mener, at den lydoptagelse utvetydigt dokumenterer, at Jacob Winther er ophavmand til lækagen. Det er der ikke ændret noget ved,« siger Nemeth.

Har du talt med DR, om hvad de har af dokumentation for deres påstand?

»Det må du tage med DR,« siger Anders Nemeth til Journalisten.dk.

Anders Nemeth udsendte 30. januar en pressemeddelelse, hvori det hedder, at lydoptagelsen "utvetydigt dokumenterer, at Jacob Winther er ophavsmand til den i medierne omtalte læk vedrørende udstationering af jægersoldater i Irak i 2007".

0 Kommentarer