Adam Holm stopper som DR2-chef

Efter blot et halvt år stopper Adam Holm som chef for DR2 og vender tilbage som nyhedsvært på kanalen. Derudover vil han arbejde på et nyt DR2-magasinformat

Adam Holm blev for et halvt år siden kanalchef for DR2 sammen med Michael Thouber. Men fremover vil Thouber lede kanalen alene, imens Adam Holm vender tilbage til værtsjobbet på kanalen.

»Det har været spændende og lærerigt at tage del i udviklingen af det nye DR2. Men nu, hvor vi snart er klar til at gå i luften med de ændringer, Michael og jeg har sat i gang, er jeg uhyre taknemmelig for igen at få mulighed for at vende tilbage til de journalistiske opgaver, der er kernen i min faglighed,« udtaler Adam Holm i en pressemeddelelse.

Nogle af de opgaver, Adam Holm har løst som kanalchef, vil glide over til en ny aktualitetsredaktør i DR Medier, som DR søger i skrivende stund.

DR's mediedirektør, Gitte Rabøl, udtaler:

»Jeg har stor respekt for Adam Holms beslutning og fuld tillid til, at Michael Thouber kan køre kanalen videre. Adam har været god i udviklingsfasen af DR2 og bliver heldigvis ved med at bidrage som vært og idemand.«

Også Michael Thouber roser den tidligere chefkollega i DR's pressemeddelelse:

»Uden Adams viden og indsigt i nyhedsproduktion og erfaringer som vært på DR2 ville vi ikke have været i stand til at foretage de ændringer i kanalens profil, som vi glæder os til at se realiseret på skærmen inden længe. Vi har begge været rigtig glade for samarbejdet, men Adam er en journalistisk ildsjæl, som brænder for at være helt tæt på programmerne og den gode historie. Derfor giver det god mening, at han fortsætter som vært på nyhedsformaterne på DR2,« siger Thouber.

0 Kommentarer