Åbent brev til Lisbeth Knudsen: Mistillid!

De bebude besparelser på Århus Stiftstidende har skabt så stor frustration blandt medarbejderne, at de udtrykker mistillid til Midtjyskes ledelse i et åbent brev til koncernchef i Berlingske Medier Lisbeth Knudsen

De bebude besparelser på Århus Stiftstidende har skabt så stor frustration blandt medarbejderne, at de udtrykker mistillid til Midtjyskes ledelse i et åbent brev til koncernchef i Berlingske Medier Lisbeth Knudsen”Vi udtrykker hermed den dybeste mistillid til den øverste redaktionelle og økonomiske ledelse i Midtjyske Medier”.

Det skriver Den Redaktionelle Medarbejderforening på Århus Stiftstidende i et åbent brev til Berlingskes koncernchef Lisbeth Knudsen.

Brevet er et svar på, at der er varslet afskedigelse af 16 medarbejdere på Århus Stiftstidende, hvilket svarer til omtrent hver tredje.

Anklagerne mod toppen lyder blandt andet, at der er ført ”ledelsesmæssig slingrekurs,” med læsertab og tvivl om fremtiden blandt medarbejderne til følge.

Se brevet i sin helhed her:

"Åbent brev til koncernchef Lisbeth Knudsen, Berlingske Medier

For os journalister på Århus Stiftstidende er det en fornøjelse at skrive om Østjylland. Området bugner af interessante mennesker og spændende historier.

Århus Stiftstidende  er byens avis og den førende nyhedsaktør i hele Østjylland. Vi ser ingen grund til, at den position ikke skulle kunne fastholdes.

Som journalister på Århus Stiftstidende mener vi, at alle muligheder er til stede for at udgive sunde og rentable kvalitetsprodukter.

Desværre har vi gennem de seneste år været vidne til en ledelsesmæssig slingrekurs, som uden tvivl har kostet læsere og dermed har efterladt medarbejderne med en stærk tvivl om publikationernes bæredygtighed.

Gang på gang har vi oplevet, at redaktionelle koncepter og målsætninger udstukket af ledelsen ikke bliver fulgt op med den nødvendige konsekvens og handling.

Nu er der varslet afskedigelser af 16 redaktionelle medarbejdere – omkring en tredjedel af mediehusets samlede redaktionelle stab. Det er den tredje fyringsrunder på ni måneder, og det efterlader os uden tro på, at den ansvarlige øverste ledelse denne gang vil være i stand til at udstikke en kurs, som kan lede mediehuset ind i fremtiden.

Vi udtrykker hermed den dybeste mistillid til den øverste redaktionelle og økonomiske ledelse i Midtjyske Medier.

Den Redaktionelle Medarbejderforening på Århus Stiftstidende"

Journalisten.dk forsøger at indhente kommentarer fra Lisbeth Knudsen og Århus Stiftstidendes ledelse

0 Kommentarer