A-kassen klarer sig godt

 Medlemmerne er tilfredse. Alligevel vil a-kassens ansatte nu se på, hvordan de kan blive bedre.

 

Medlemmerne er tilfredse. Alligevel vil a-kassens ansatte nu se på, hvordan de kan blive bedre.

På trods af at Journalisternes A-kasse har oplevet en stigning i antallet af medlemmer på knap 10 procent siden 2000, så klarer den sig godt sammenlignet med landets øvrige a-kasser. Det viser Arbejdsdirektoratets netop afsluttede undersøgelse af samtlige a-kasser i Danmark.

»Vi kan kun være meget tilfredse med vores resultat i undersøgelsen. Vi er en af de få a-kasser, der placerer sig pænt inden for alle undersøgelsens områder,« siger Linda Garlov, der er chef for Journalisternes A-kasse.

Hun tilføjer, at de flotte resultater endda er opnået i en periode, hvor a-kassens ansatte har skullet administrere væsentligt flere sager end tidligere. Der er fra 2000 til 2002 sket en stigning på 43 procent i antallet af udbetalinger af dagpenge, hvilket er den næststørste stigning i samtlige a-kasser i landet.
Undersøgelsen fra Arbejdsdirektoratet viser blandt andet, at Journalisternes a-kasse ligger på en andenplads – kun overgået af Frie Lønmodtagere – når det handler om kvalitet i sagsbehandlingen. Undersøgelsen tager blandt andet faktorer som sagsbehandlingstid og kvalitet i de afgørelser, a-kasserne træffer, i betragtning.

Medlemmernes tilfredshed med a-kassen ligger også pænt. 86 procent af medlemmerne er enten tilfredse eller meget tilfredse med den behandling, de får i a-kassen.

»Tilfredshedsundersøgelsen foretaget blandt vores medlemmer er større end det materiale, der er er præsenteret i rapporten. Hele undersøgelsen skal vi nu have gen nemanalyseret, så vi kan se, hvor vi skal sætte ind i fremtiden,« siger Linda Garlov.

Rapporten kan læses i sin helhed på www.adir.dk

 

 

0 Kommentarer