60.000 til skogale kvinder

Av-assistent Pernille Olsson (t.v.) og journalist Ane van der Mosselaar har i forvejen let til smil. Derfor var der ikke noget at sige til, at de storgrinede sig gennem Journalistforbundets konkurrence om bedste programide til tv den 26. november.

De to Århus-kvinder vandt 60.000 kroner efter at have fremlagt deres ide om at lave fire udsendelser om sko.

"Vi har tænkt at afdække alt, hvad der er relevant i forhold til sko og kvinders forhold til sko," siger Ane van der Mosselaar, der selv altid har været skogal. Hun vil ikke afsløre mere om ideen, kun at det tog to-tre dage at udvikle den, og det krævede en løbetur og et havbad.

Der har allerede været flere interesserede, som vil lave programmerne. Derfor kan vi med stor sandsynlighed se mere til skogale kvinder på en dansk tv-kanal inden for et år.

64 havde indsendt forslag til DJs pitching-konkurrence og 5 præsenterede deres ideer for juryen og salen. Andenpladsen på 20.000 kroner gik til journalist Helle Hansen for ideen om Kim, der opsøger tidligere kammerater fra sin tid på en Tvind-skole. De øvrige vindere kan ses på http://www.journalistforbundet.dk

0 Kommentarer