500.000 kroner til drømmeprojektet

Ansøgningsfristen for at komme i betragtning til Danmarks største journalistpris - Fyens Stiftstidendes Fellowship - er lige om hjørnet. 

Ansøgningsfristen for at komme i betragtning til Danmarks største journalistpris – Fyens Stiftstidendes Fellowship – er lige om hjørnet. 

Rumsterer der en lille forsker i din mave, men mangler du midlerne til at forfølge din drømmeidé? Frygt ej, takket være en donation fra Den Fynske Bladfond, der ejer Fyens Stiftstidende, har du muligheden for at blive fellow ved journalist-uddannelserne i Odense.

Det skriver sdu.dk.

Universitetet giver 500.000 kroner til deres næste fellow. Penge, som skal bruges til frikøb fra modtagerens arbejdsplads i et halvt års tid samt udgifter til transport mv.

De tidligere legatmodtagere er en tour de force gennem de bedste danske journalister – blandt andre Jens Olaf Jersild og Jesper Tynell.

Jens Olaf Jersild brugte tiden som fellow tilbage i 2006 til at se nærmere på kristendommens indførsel i Danmark gennem både et historisk og politisk perspektiv, mens Jesper Tynell arbejdede med indsigt i den danske centraladministration.

Din gode idé skal være i hænderne på SDU senest den 15. februar.

Du kan læse mere om de tidligere modtageres projekter her.

0 Kommentarer