44 indstillinger til Cavling-prisen

44 journalistiske projekter er indstillet til årets Cavling-pris. Se alle indstillingerne her (opdateret 13.40).

44 journalistiske projekter er indstillet til årets Cavling-pris. Se alle indstillingerne her (opdateret 13.40).

44 forskellige projekter er blevet indstillet til Cavling-prisen inden fristens udløb, oplyser Dansk Journalistforbund. Blandt de mange 'forslag', som 'indstillinger' officielt hedder i Cavling-regi, er årets store afsløringer, heriblandt Informations statsløse-artikler, samt andre og mere featureprægede projekter som DR's Anders Aggers udsendelsesrække 'Sømanden og Juristen'.

Du kan se alle forslag her.

Næste skridt er, at Cavling-komiteen mødes og udvælger de nominerede projekter. Det sker den 14. december.

Vinderen findes på et møde den 4. januar. Den 6. januar overrækkes prisen ved det klassiske arrangement i Journalisternes Hus på Gl. Strand i København. Det sker traditionen tro under overværelse af pressens minister. I 2012 får Helle Thorning-Schmidt sin debut i den rolle.

(Opdateret 13:40: DJ havde talt samme projekt med to gange på listen under forskellige titler. Det vil blive rettet i indstillingslisten. Der er altså 44 forskellige projekter, ikke 45.) 

2 Kommentarer

Peter Andreas, tekstforfatter og perfektionist
11. NOVEMBER 2011
Re: 45 indstillinger til Cavling-prisen

 

Kære Morten Vassing

Når du tager dig tid til at kommentere på andres stavejl, så synes jeg - som professionel sprogbruger og forbruger af debattråde - at du bør kunne kende forskel på nutid og datid. Med mindre du er holdt op med at synes, at Mikael Bertelsens navn skal staves korrekt.

 

Morten Vassing, journalist og perfektionist
11. NOVEMBER 2011
Regel nr. 1: Stav korrekt til Mikael Bertelsen

Kære Anne Axholm,

Når du tager dig tid til at indstille Mikael Bertelsen til en Cavling og tilmed linker til hans udsendelser på P1, så syntes jeg - som journalist og almindelig medieforbruger - at du bør stave korrekt til mandens navn:

Mikael Bertelsen, jf. http://journalistforbundet.dk/Om-DJ/Cavling-prisen/Forslag-2011/Michael-Bertelsen/