26 vil være redaktør på Journalisten

Dobbelt så mange har søgt redaktørposten på fagbladet Journalisten som ved sidste chefskifte, oplyser DJ.

Dobbelt så mange har søgt redaktørposten på fagbladet Journalisten som ved sidste chefskifte, oplyser DJ.

Der har været mange ansøgere til posten som ny redaktør på fagbladet Journalisten. Hele 26 har søgt stillingen inden ansøgningsfristen, som netop er udløbet. Det oplyser Dansk Journalistforbund.

»Jeg glæder mig over den store interesse, der er for redaktørjobbet. Vi har dobbelt så mange ansøgere som ved sidste redaktørskifte. Det vidner om, at Journalisten opfattes som mediebranchens og DJ-medlemmernes store troværdige magasin og website. Det er en flot anerkendelse af DJ's medlemsblad,« siger forbundsformand Mogens Blicher Bjerregård.

DJ forventer, at den nye redaktør tiltræder 1. februar 2011. 

2 Kommentarer

Jens Madsen
17. DECEMBER 2010
Re: 26 vil være redaktør på Journalisten

Lad os håbe at vi får en redaktør som kan holde medierne noget mere i ørerne end hidtil. Der er nok at tage fat på.

Det er langt fra kun B.T.'s dækning af Helle Thorning, som kan kritiseres, selvom man skulle tro det, når man har fulgt bladets næsten maniske (og en smule ensidige) dækning af B.T.'s arbejdsmetoder.

Langt vigtigere og farligere for demokratiet er at medierne generelt har reduceret politik til konflikt og personsager. Den udvikling  burde vi som fag tage langt mere alvorligt.

Troels Kristiansen
16. DECEMBER 2010
Re: 26 vil være redaktør på Journalisten
I en branche, hvor det efterhånden er normalt med flere hundrede ansøgere til hver opslået stilling, hvordan kan Journalisten så bruge betegnelser som "hele 26" og "stor interesse"? Det er jo nærmest til grin.