26 medarbejdere i DR Nyheder ramt af prikkedagen – fagligt møde

Dagens store prikkerunde i DR ser ud til at have ramt DR Nyheder hårdest. I alt 26 stillinger er berørt - heraf 17 journalister, hvoraf 8 reelt er fyret. Resten er fratrådt eller overflyttes. De ansatte holder fagligt møde nu.
Dagens store prikkerunde i DR ser ud til at have ramt DR Nyheder hårdest. I alt 26 stillinger er berørt – heraf 17 journalister, hvoraf 8 reelt er fyret. Resten er fratrådt eller overflyttes. De ansatte holder fagligt møde nu.

Første runde af den store prikkedag er netop overstået. Og i skrivende stund forsøger man fra centralt hold at danne sig et overblik over, hvor mange medarbejdere, der samlet er fyret. Fra morgenstunden hed det, at i alt 100 medarbejdere ville blive berørt.
 
Det står dog nu klart, at DR Orientering er gået fri af fyringer.
 
Til gengæld er DR Nyheder alvorligt ramt. Her er i alt 26 stillinger berørte af prikkerunden – hvoraf de 17 er journalister. Og blandt journalisterne er der tale om 8 fyringer, fortæller DR-medarbejdere til Journalisten.dk.
Blandt de resterende er der rigtigt mange der har fået besked om overflytning til andre afdelinger. Og enkelte har selv valgt at fratræde.
  
Ifølge Journalisten.dk's oplysninger er medarbejderne i DR Nyheder gået til fagligt møde.

0 Kommentarer