2011 giver comeback til annoncer

2011 bliver et comeback år for annoncer, spår flere mediebureauer. Annonceomsætningen steg med 26 procent i januar.

2011 bliver et comeback år for annoncer, spår flere mediebureauer. Annonceomsætningen steg med 26 procent i januar.

Reklamekronerne viste svag fremgang i 2010, men flere mediebureauer siger nu, at 2011 kan blive et år med solid vækst på annoncemarkedet. Det skriver Børsen i dag.

Alene i januar steg annonceomsætningen med 26 procent ifølge tal fra reklamebureauernes brancheforening DRRB. Og flere mediebureauer spår, at vi i 2011 vil se en vækst på mellem seks og 10 procent på annoncemarkedet.

»Og hvis det bliver nogenlunde indfriet, så er vi tilbage på 2008-niveau og har neutraliseret recessionen uden alvorlig skrammer og en masse brugbare erfaringer og forbedringer rigere,« siger administrerende direktør i Aegis Media, Lars Bo Jeppsen, til Børsen.

Dagbladene kan dermed se frem til et godt 2011. Udover at der forventes en stabil vækst i reklamekronerne, ligger der også et Folketingsvalg og lurer lige om hjørnet – og det plejer at skæppe godt i kassen hos de store dagblade.

Tidligere på måneden kunne de danske mediehuse som for eksempel JP/Politiken og Egmont fremvise flotte regnskaber for 2010. De flotte tal var blandt andet kommet i hus ved at mediehusene har skåret i udgifterne.

0 Kommentarer