12 praktikpladser i overskud

12 praktikpladser var ledige, da de journaliststuderende fra RUC og DJH havde været igennem praktiksøgningen i efteråret. »Selvfølgelig er det ærgerligt for de steder, der ikke fik praktikanter, men der er tale om et minimalt problem. Der er ikke en bestemt type praktiksteder til overs. Spredningen er stor i pladsernes geografi, type og længde,« siger praktikvejleder Pia Færing.

12 praktikpladser var ledige, da de journaliststuderende fra RUC og DJH havde været igennem praktiksøgningen i efteråret.

»Selvfølgelig er det ærgerligt for de steder, der ikke fik praktikanter, men der er tale om et minimalt problem. Der er ikke en bestemt type praktiksteder til overs. Spredningen er stor i pladsernes geografi, type og længde,« siger praktikvejleder Pia Færing.

SDUerne har 12 måneders praktik og er som hovedregel kun med ved forårets praktikdag. Enkelte SDUere deltog dog af forskellige årsager ikke i praktikdagen sidste forår og var derfor med i den seneste praktiksøgning. SDU stiller igen med fuldt hold den 21. april, når studerende fra alle tre uddannelser atter kæmper om praktikpladser.

De 12 ubesatte praktiksteder er: Bornholms Tidende, Computerworld Online, Dansk Byggeri, Fyns Amts Avis på Ærø, Gladsaxe Kommune, Hillerød Posten, IT- & Telestyrelsen, LandbrugsAvisen, Magasinet Finans, ncom public relations, NNF, Northroup Newsletters. 

Læs mere på http://afdelinger.djh.dk/praktik/

0 Kommentarer