Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
14:54 23.06.2021 Anna Sol Jørgensen

1,2 millioner har set den: NRK har fået 100 klager over sexguide

Det er ikke NRK’s opgave at lave en guide til et bedre sexliv.

Det er et af de kritikpunkter, som den norske public service-station er blevet mødt med, siden NRK i sidste uge lancerede en stor sexguide med råd til 60 forskellige sexstillinger. Det oplyser Reidar Kristiansen, redaktionschef for dokumentar og samfund, hos NRK, til Journalisten.

NRK modtog i løbet af sexguidens første dage knap 100 klager, og den seneste uge er der kommet lidt flere klager til, så tallet lige har rundet 100.

”For at sætte tallet lidt i perspektiv, så har vi haft lidt over 1,2 millioner brugere inde på Sexguiden,” pointerer Reidar Kristiansen.

Mens nogle af klagerne altså mener, at det falder udenfor NRK’s opgaver, er andre kritiske over for, at billeder fra sexguiden bliver vist på forsiden af NRK’s hjemmeside, mens andre opfatter billederne som stødende.

Målet med sexguiden, der blandt andet foreslår stillinger som ’lykkehjulet’, ’stående munnfull’, ’silkeorm’, ’oralakrobatikk’ og ’rumpekos’ er at vise et realistisk og mangfoldigt billede af sex og give nordmændene inspiration til gode og spændende sexoplevelser.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder