Ejbøls efterår

14.11.2016 af Johs Lynge

ANMELDELSE. "Den danske avisverdens grand old man, Jørgen Ejbøl, leverer i Kirsten Jacobsens portrætbog rappe analyser samt hug til højre og venstre i mediebranchen," skriver anmelder Johs Lynge

Ex-redaktørens efterskrift

09.11.2016 af Johs Lynge

ANMELDELSE. "Flemming Rose har stadig principperne på plads – men er proportionerne og perspektiverne også de rigtige?" spørger anmelder Johs Lynge

En gavebod

02.11.2016 af Jakob Albrecht

ANMELDELSE: ”Et stærkt bidrag til at prissætte, hvad journalistik egentlig er værd for os allesammen. Det er meget mere end klik,” skriver anmelder Jakob Albrecht

Durkdreven forhandler og stærk på ord og tal

02.11.2016 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: ”Bogen fortæller 40 års mediehistorie og er spændende også for dig, der arbejder et andet sted i branchen,” skriver anmelder Ulla Bechsgaard

Uhyggelig relevant bog om data og etik

02.11.2016 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: ”Jeg vil opfordre enhver journalist, der arbejder med samfundsforhold, til at interessere sig for emnet. Denne bog er et godt sted at starte,” skriver anmelder Ulla Bechsgaard

Farvel til selvtilstrækkeligheden

02.11.2016 af Johs Lynge

ANMELDELSE: ”Et godt indblik i en branche i opbrud, hvor det er gået fremad med teknikken og nedad med oplaget,” skriver anmelder Johs Lynge

PET ifølge Scharf

02.11.2016 af Anne Lea Landsted

ANMELDELSE. ”Bogen om Jakob Scharfs syv år for PET er spændende, veldokumenteret og velskrevet,” skriver anmelder Anne Lea Landsted

Spændende idé i kedelig indpakning

12.10.2016 af Ulrik Dahlin

ANMELDELSE: "For den samfunds­interesserede lyder det som oplæg til en god debat på baggrund af en spændende problemstilling, men bogen er tung og kedelig at komme igennem,” skriver anmelder Ulrik Dahlin

Kulturkamp og monopolmodstand

12.10.2016 af Johs Lynge

ANMELDELSE: Per Stig Møllers erindringsbog giver blandt andet et indblik i livet – og afskeden – med DR-monopolet og hans kamp mod de røde i og uden for Statsradiofonien 

Ord på det sete og kød på det sagte

12.10.2016 af Julie Asmussen

ANMELDELSE: "Bogen er trods sit ligefremme sprog bestemt ikke letlæst – til gengæld kan den gøre layoutarbejdet betydeligt lettere," skriver anmelder Julie Asmussen

Betalt indhold – hvor høj er prisen?

Medier over hele verden satser på annoncer, der ligner journalistik. Det skal mærkes som annoncer, men ofte er markeringen fraværende eller svær at forstå. De kommende dage sætter Journalisten fokus på betalt indhold – fra Danmark til New York Times.

Seneste jobopslag

INSPIRERENDE KOMMUNIKATIONSCHEF

INSTITUT FOR MENNESKERETTIGHEDER
Ansøgningsfrist: 31.01

Digital redaktør

Kvinfo
Ansøgningsfrist: 03.02

Har du lyst til at skrive om Tyskland til Danmark?

Flensborg Avis AG
Ansøgningsfrist: 27.01

Kommunikationsmedarbejder til Energibyen Frederikshavn

Frederikshavn Kommune
Ansøgningsfrist: 30.01

Journalist/skribent

Danske Bank
Ansøgningsfrist: 30.01

Nyhedsjournalist

Helsingør Dagblad
Ansøgningsfrist: 06.02

NYHEDSREDAKTØR til TV 2/Bornholm

TV 2/Bornholm
Ansøgningsfrist: 22.02

Studentermedhjælp til LO’s presseteam

LO • Landsorganisationen i Danmark
Ansøgningsfrist: 20.01

Digital nyhedsredaktør til Berlingske

Berlingske Media A/S
Ansøgningsfrist: 19.01

Digital content manager

Red Barnet
Ansøgningsfrist: 19.01

Fagbladet Folkeskolen med netmedier søger redigerende bladredaktør

Fagbladet Folkeskolen
Ansøgningsfrist: 27.01

Skarp og dagsordenssættende pressekonsulent

Københavns Kommune
Ansøgningsfrist: 22.01