Tæt på konflikterne - ikke på manden

02.06.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE.”Det hele bliver til tider meget indforstået, og hvis man ikke i forvejen er inde i en given konflikt, er det svært ikke at tabe tråden en gang imellem,” skriver Maria Brus Pedersen, som anmelder 'Kampklar - Fortællinger fra mit livs frontlinjer'

Hold op med at gøre travlhed til noget smart

02.06.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”Der er skrevet mange bøger om dette emne. Jeg synes, denne er rigtig god: Forskningsbaseret, bredt funderet og underholdende,” skriver Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Travl'

Absolut Lise Nørgaard

01.06.2017 af Johs Lynge

ANMELDELSE. "I centrum står hendes fortælling om den lange, seje vej fra grossererdatter, og hjemmegående husmor in spe, til landets mest fremtrædende kvindelige journalist.” Johs Lynge anmelder 'Lise Nørgaard – De første 100 år'

Opråb til generation en-hånd

18.05.2017 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Selv om det er dopamin­dejligt at forsvinde ind i cyberspace, lykkeligt ignorerende alverdens ulykker, er det på tide at vende tilbage til virkeligheden. Imran Rashid hjælper os til at holde slukknappen inde,” skriver Julie Asmussen, som anmelder 'Sluk - kunsten at overleve i en digital verden'

Kunstig befrugtning

02.05.2017 af Michael Diepeveen

ANMELDELSE: "Bogen er et must for alle, der vil vide mere om ’what the hell is going on’. Læs printudgaven, inden den bliver forældet," skriver anmelder Michael Diepeveen

Styr dit omdømme med skovflåtmodellen

02.05.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: "Trine Nebel har skrevet en fin bog med 10 cases, som på en kort og kontant måde bliver sat i relation til skovflåtmodellen," skriver anmelder Ulla Bechsgaard

Da Cavling blev efterladt på et værtshus

10.04.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "Bogen er vellykket; for ældre, der kender den tid, og for yngre, der gerne vil have et indblik i den," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Loop'

Historien om en bevægelse

10.04.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE. "Det er svært ikke at genvinde en eller anden tro på menneskeheden, når man læser de mange historier om mennesker, for hvem den nyfundne frivillighed har betydet alt," skriver anmelder Maria Brus Pedersen om 'Venligboerne'

Skam og skyldfølelse giver stress

07.04.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "Bogen sætter ord på nogle nye problemstillinger i forhold til mental sundhed på arbejdspladsen, og den giver brugbare råd til at komme videre," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Slip stress ud af skammekrogen'

Digitalt tilbageblik - og et forvarsel

07.04.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE. "Et forrygende tilbageblik på designteorier og -praksisser opstået i en periode, hvor den digitale udvikling har ændret designerens rolle fundamentalt," skriver anmelder Lars Pryds om 'Digital Design Theory'

Seneste jobopslag

DR søger stærke videnskabsjournalister

DR
Ansøgningsfrist: 11.09

Strategisk kommunikatør og projektleder

Dansk Flygtningehjælp
Ansøgningsfrist: 11.09

Kommunikationsmedarbejder med pionérånd

Lev Uden Vold
Ansøgningsfrist: 30.08

Bolig Magasinet søger digital journalist

BENJAMIN MEDIA A/S
Ansøgningsfrist: 11.09

Journalist i København

Jyllands-Posten
Ansøgningsfrist: 25.08

Leder til centralt kommunikationsteam

Teknologisk Institut
Ansøgningsfrist: 03.09

Presserådgiver

Nationalmuseet
Ansøgningsfrist: 24.08

Journalist til nyhedsredaktion

JydskeVestkysten
Ansøgningsfrist: 11.09

Videojournalist (barselsvikariat)

DTU
Ansøgningsfrist: 30.08

Journalist og pressemedarbejder

Erhvervsakademi Dania
Ansøgningsfrist: 03.09

DISCOVERY NETWORKS DANMARK SØGER DIGITAL PR-KONSULENT

Discovery Networks Danmark
Ansøgningsfrist: 08.09

Studerende til Styrelsen for Patientsikkerheds kommunikationsteam

Styrelsen for Patientsikkerhed
Ansøgningsfrist: 04.09

Discovery Networks Danmark søger meta data specialist

Discovery Networks Danmark
Ansøgningsfrist: 01.09