Ka' det virkelig passe?

21.08.2017 af Martin Kirchgässner

ANMELDELSE: “Magasinet er i nogle artikler opsigtsvækkende god læsning med interessante vinkler – andre steder utroligt ringe formidling af politisk aktivisme.“ Martin Kirchgässner anmelder magasinet Konspiration  

Jeg rister min kasse

18.08.2017 af Lotte Kirkeby Hansen

ANMELDELSE. ”Kirsten Marie Øveraas er en kompetent og entusiastisk guide, der kommer hele vejen rundt i oversættelseslandskabet i sin nye bog.” Lotte Kirkeby anmelder 'Ged eller mammut'

Prisværdigt, men naivt, forsøg på at nuancere islamdækning

18.08.2017 af David Trads

ANMELDELSE. ”Mest tankevækkende er det at se dokumenteret, hvor sjældent muslimer får ordet som kilder.” David Trads anmelder 'Islam i medierne'

En grundbog til studerende

27.06.2017 af Marianne Hansen

ANMELDELSE: ”Som grundbog til studerende, der skal lære arbejdsprocessen at kende – og som skal blive bevidste om hvert enkelt trin i processen – er den absolut egnet,” skriver anmelder Marianne Hansen om 'Kan du finde vinklen?'

En tarvelig og trist leder-affære

27.06.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: ”Der er intet nyt i bogens budskaber; og jeg får knopper, når der er en voldsom diskrepans mellem kvalitet og pris,” skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Mellemleder'

Enhver er sin egen administrerende direktør

27.06.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "En ny bog fra Gyldendal Business med en samling meget læseværdige artikler om selvledelse," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Om selvledelse' 

Nauntoftes testamente

27.06.2017 af Johs Lynge

ANMELDELSE. "En velskrevet bog, som folk med interesse for udenrigsjournalistik og/eller selvudleverende erindringslitteratur næppe vil finde kedelig," skriver anmelder Johs Lynge om 'Minefelter'

Opråb i løgnens tidsalder

27.06.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE: "Lea Korsgaards minibog er et vigtigt opråb, og den bør sættes på pensumlisten på samtlige journalistiske uddannelser," mener anmelder Maria Brus Pedersen

Den digitale disruptions vindere og tabere

26.06.2017 af Jakob Albrecht

ANMELDELSE. Bogen handler om den digitale revolutions enorme økonomiske omfordeling, hvor vinderne er folkene bag Facebook, Google og Amazon. Jonathan Taplin koncentrerer sig om kritikken, men der er også meget at komme efter, skriver Jakob Albrecht, der anmelder 'Move Fast and Break Things'

Tæt på konflikterne - ikke på manden

02.06.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE.”Det hele bliver til tider meget indforstået, og hvis man ikke i forvejen er inde i en given konflikt, er det svært ikke at tabe tråden en gang imellem,” skriver Maria Brus Pedersen, som anmelder 'Kampklar - Fortællinger fra mit livs frontlinjer'

Seneste jobopslag

Kommunikationsproducent

Statens Museum for Kunst
Ansøgningsfrist: 06.11

Nyhedsjournalist til DR Syd i Esbjerg

DR
Ansøgningsfrist: 02.11

Kommunikationschef søges til Københavns Politi

Københavns Politi
Ansøgningsfrist: 01.11

Pressekonsulent til Dansk Arbejdsgiverforening

DA - DANSK ARBEJDSGIVERFORENING
Ansøgningsfrist: 12.11

Danmarks dybdeborende erhvervsmedie udvider

InsideBusiness
Ansøgningsfrist: 30.10

Kunde- og kommunikationschef til Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet
Ansøgningsfrist: 08.11

Digital redaktionsleder til DR Aarhus

DR
Ansøgningsfrist: 13.11

Kommunikationskonsulent

Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist: 13.11

Reporter og digi til DR Syd

DR
Ansøgningsfrist: 02.11

Allround Communicator

Grundfos Holding A/S
Ansøgningsfrist: 05.11

Jysk Fynske Medier søger en printredigerende

Jysk Fynske Medier
Ansøgningsfrist: 23.10

Journalist eller kommunikationsmedarbejder

DTU
Ansøgningsfrist: 27.10

Lokalredaktør på Langeland

Fyns Amts Avis
Ansøgningsfrist: 23.10

Kommunikatør med skarp pen og strategisk tæft til Nationalt Genom Center

Sundheds- og Ældreministeriet
Ansøgningsfrist: 30.10

Nyhedsredaktør til DR Sporten

DR
Ansøgningsfrist: 02.11

DIGITAL COMMUNICATOR

Grundfos Holding A/S
Ansøgningsfrist: 26.10

Journalist til Dagens Byggeri

FBG Medier
Ansøgningsfrist: 24.10