Uundværlige afsløringer

12.09.2017 af Johs Lynge

ANMELDELSE. ”'Scoop' har især fat i sager, som medier ovre i USA har afsløret, men at man leder forgæves efter eksempelvis Farum-sagen, er til at leve med,” skriver anmelder Johs Lynge

Du skal kunne tåle afvisninger, forglemmelser og afslag

12.09.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”En inspirerende og stolthedsskabende overlevelsesguide målrettet kreative freelancere.” Ulla Bechsgaard anmelder 'Solo'

Fra nitte til nice

12.09.2017 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Interessant og opløftende læsning, hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan lokalsamfund og frivillige kan mobiliseres,” skriver Julie Asmussen, som anmelder 'Lovestormen fra Lolland-Falster'

Et nuanceret billede

06.09.2017 af Thomas Schiermacher Jensen

ANMELDELSE. ”Nagieb Khaja skildrer menneskeskæbner og giver et meget nuanceret billede af, hvad både regimet med Bashar Al-Assad i spidsen, hans allierede i Rusland og de amerikanske styrker i landet gør ved civilbefolkningen,” skriver Thomas Schiermacher, som anmelder 'Du må ikke græde - for så mister du blod'

I dialog med fjenden

06.09.2017 af Anne Lea Landsted

ANMELDELSE. ”En glimrende og gennemarbejdet bog, som burde være pensum i konfliktløsning, fordi den sætter nuancer på en ellers fastlåst debat,” skriver Anne Lea Landsted, som anmelder 'Hvorfor hader han dig, mor?'

Fake News i teori og praksis

06.09.2017 af Jakob Albrecht

DOBBELTANMELDELSE: 'Fake News. Når virkeligheden taber' formidler sine pointer godt, men der er flere vitaminer i 'Insane Clown President', mener anmelder Jakob Albrecht

Typografisk dessert

21.08.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE: “Bogen er IKKE et grundkursus i typografi; de to redaktører kalder den for en “dessert”, man kan nyde, når man har kæmpet sig igennem hovedretten og allerede har en vis erfaring.” Lars Pryds anmelder 'The typography idea book'

Ka' det virkelig passe?

21.08.2017 af Martin Kirchgässner

ANMELDELSE: “Magasinet er i nogle artikler opsigtsvækkende god læsning med interessante vinkler – andre steder utroligt ringe formidling af politisk aktivisme.“ Martin Kirchgässner anmelder magasinet Konspiration  

Jeg rister min kasse

18.08.2017 af Lotte Kirkeby Hansen

ANMELDELSE. ”Kirsten Marie Øveraas er en kompetent og entusiastisk guide, der kommer hele vejen rundt i oversættelseslandskabet i sin nye bog.” Lotte Kirkeby anmelder 'Ged eller mammut'

Prisværdigt, men naivt, forsøg på at nuancere islamdækning

18.08.2017 af David Trads

ANMELDELSE. ”Mest tankevækkende er det at se dokumenteret, hvor sjældent muslimer får ordet som kilder.” David Trads anmelder 'Islam i medierne'

Seneste jobopslag

Kommunikationsmedarbejder til Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Sydvestjysk Sygehus
Ansøgningsfrist: 15.01

Pressechef til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune
Ansøgningsfrist: 02.01

DANMARKS FISKERIFORENING SØGER JOURNALIST

DANMARKS FISKERIFORENING
Ansøgningsfrist: 08.01

Leder til BUPL’s kommunikation

BUPL - BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND
Ansøgningsfrist: 04.01

TV 2 Lorry søger kreativ historiefortæller

TV2/ Lorry
Ansøgningsfrist: 15.01

Erfaren projektleder til lotterikommunikation

Kræftens Bekæmpelse
Ansøgningsfrist: 07.01

Pressechef til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune
Ansøgningsfrist: 02.01

Er du vores nye kommunikations- og sekretariatsmedarbejder?

Kristelig Handicapforening
Ansøgningsfrist: 05.01

Kommunikationskonsulent

Viborg Kommune
Ansøgningsfrist: 05.01

Politiken søger EU-korrespondent

Politiken
Ansøgningsfrist: 20.12

Pressesekretær til Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet
Ansøgningsfrist: 10.01

Journalist TIL BORNHOLMS TIDENDE

Bornholms Tidende
Ansøgningsfrist: 15.01

Kommunikationsdirektør til Diabetesforeningen

Diabetesforeningen
Ansøgningsfrist: 07.01

Leder af kommunikation DTU Byg

DTU
Ansøgningsfrist: 20.12

Tovholder på bibliotekets kommunikation

Herlev Bibliotek
Ansøgningsfrist: 05.01

BO BEDRE søger digital journalist

BENJAMIN MEDIA A/S
Ansøgningsfrist: 03.01

Videojournalist

Folkekirken.dk
Ansøgningsfrist: 21.12

Head of Social

Landbrug & Fødevarer
Ansøgningsfrist: 18.12

Stærke nyhedsjournalister til TV 2/Bornholm

TV 2/Bornholm
Ansøgningsfrist: 19.12