Sex, bibler og bogstavet K

12.09.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE: ”Hvem designede Hitlers hagekors – og hvad er sammenhængen mellem sex og design? Svarene findes i ’Graphic Design Rants and Raves’,” skriver anmelder Lars Pryds

Uundværlige afsløringer

12.09.2017 af Johs Lynge

ANMELDELSE. ”'Scoop' har især fat i sager, som medier ovre i USA har afsløret, men at man leder forgæves efter eksempelvis Farum-sagen, er til at leve med,” skriver anmelder Johs Lynge

Du skal kunne tåle afvisninger, forglemmelser og afslag

12.09.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”En inspirerende og stolthedsskabende overlevelsesguide målrettet kreative freelancere.” Ulla Bechsgaard anmelder 'Solo'

Fra nitte til nice

12.09.2017 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Interessant og opløftende læsning, hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan lokalsamfund og frivillige kan mobiliseres,” skriver Julie Asmussen, som anmelder 'Lovestormen fra Lolland-Falster'

Et nuanceret billede

06.09.2017 af Thomas Schiermacher Jensen

ANMELDELSE. ”Nagieb Khaja skildrer menneskeskæbner og giver et meget nuanceret billede af, hvad både regimet med Bashar Al-Assad i spidsen, hans allierede i Rusland og de amerikanske styrker i landet gør ved civilbefolkningen,” skriver Thomas Schiermacher, som anmelder 'Du må ikke græde - for så mister du blod'

I dialog med fjenden

06.09.2017 af Anne Lea Landsted

ANMELDELSE. ”En glimrende og gennemarbejdet bog, som burde være pensum i konfliktløsning, fordi den sætter nuancer på en ellers fastlåst debat,” skriver Anne Lea Landsted, som anmelder 'Hvorfor hader han dig, mor?'

Fake News i teori og praksis

06.09.2017 af Jakob Albrecht

DOBBELTANMELDELSE: 'Fake News. Når virkeligheden taber' formidler sine pointer godt, men der er flere vitaminer i 'Insane Clown President', mener anmelder Jakob Albrecht

Typografisk dessert

21.08.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE: “Bogen er IKKE et grundkursus i typografi; de to redaktører kalder den for en “dessert”, man kan nyde, når man har kæmpet sig igennem hovedretten og allerede har en vis erfaring.” Lars Pryds anmelder 'The typography idea book'

Ka' det virkelig passe?

21.08.2017 af Martin Kirchgässner

ANMELDELSE: “Magasinet er i nogle artikler opsigtsvækkende god læsning med interessante vinkler – andre steder utroligt ringe formidling af politisk aktivisme.“ Martin Kirchgässner anmelder magasinet Konspiration  

Jeg rister min kasse

18.08.2017 af Lotte Kirkeby Hansen

ANMELDELSE. ”Kirsten Marie Øveraas er en kompetent og entusiastisk guide, der kommer hele vejen rundt i oversættelseslandskabet i sin nye bog.” Lotte Kirkeby anmelder 'Ged eller mammut'

Seneste jobopslag

Digital redaktionssekretær til avis i fremgang

Kristeligt Dagblad
Ansøgningsfrist: 11.10

Digital videojournalist søges til TV 2

TV 2
Ansøgningsfrist: 08.10

Teamleder søges til DR Danmark Produktion

DR
Ansøgningsfrist: 22.10

Presserådgiver til Kulturministeriet

Kulturministeriet
Ansøgningsfrist: 04.10

Vi søger konsulenter til udvikling af efter- og videreuddannelse

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX)
Ansøgningsfrist: 09.10

Redaktør for sociale medier til TV 2

TV 2
Ansøgningsfrist: 02.10

Redaktionschef på Familie Journal

Aller Media
Ansøgningsfrist: 01.10

Digital Content Manager

DGI
Ansøgningsfrist: 01.10

Kopenhagen Fur is looking for an experienced Content Writer

Kopenhagen Fur
Ansøgningsfrist: 29.09

Er du vores nye kollega?

Medieskolerne, Media College Denmark
Ansøgningsfrist: 28.09