Opråb til generation en-hånd

18.05.2017 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Selv om det er dopamin­dejligt at forsvinde ind i cyberspace, lykkeligt ignorerende alverdens ulykker, er det på tide at vende tilbage til virkeligheden. Imran Rashid hjælper os til at holde slukknappen inde,” skriver Julie Asmussen, som anmelder 'Sluk - kunsten at overleve i en digital verden'

Kunstig befrugtning

02.05.2017 af Michael Diepeveen

ANMELDELSE: "Bogen er et must for alle, der vil vide mere om ’what the hell is going on’. Læs printudgaven, inden den bliver forældet," skriver anmelder Michael Diepeveen

Styr dit omdømme med skovflåtmodellen

02.05.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: "Trine Nebel har skrevet en fin bog med 10 cases, som på en kort og kontant måde bliver sat i relation til skovflåtmodellen," skriver anmelder Ulla Bechsgaard

Da Cavling blev efterladt på et værtshus

10.04.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "Bogen er vellykket; for ældre, der kender den tid, og for yngre, der gerne vil have et indblik i den," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Loop'

Historien om en bevægelse

10.04.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE. "Det er svært ikke at genvinde en eller anden tro på menneskeheden, når man læser de mange historier om mennesker, for hvem den nyfundne frivillighed har betydet alt," skriver anmelder Maria Brus Pedersen om 'Venligboerne'

Skam og skyldfølelse giver stress

07.04.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "Bogen sætter ord på nogle nye problemstillinger i forhold til mental sundhed på arbejdspladsen, og den giver brugbare råd til at komme videre," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Slip stress ud af skammekrogen'

Digitalt tilbageblik - og et forvarsel

07.04.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE. "Et forrygende tilbageblik på designteorier og -praksisser opstået i en periode, hvor den digitale udvikling har ændret designerens rolle fundamentalt," skriver anmelder Lars Pryds om 'Digital Design Theory'

Dirty dancing

07.04.2017 af Michael Diepeveen

ANMELDELSE. "I en kombination af analyse og cases får vi indblik i, hvad der foregår, når virksomheder og organisationer med flere søger at pleje deres interesser,” skriver anmelder Michael Diepeveen om 'Flyt magten'

Skarpt og koncist

03.04.2017 af David Trads

ANMELDELSE: "Jeg anbefaler bogen varmt til enhver, der gerne vil booste sin viden om, hvordan Europa ser ud, når vi kigger ud over vores egen lille næstetip," skriver anmelder David Trads om 'Endestation Europa' 

”Men arbejde er det"

03.04.2017 af Lotte Kirkeby Hansen

ANMELDELSE. "Da begge parter er rasende vidende og velforberedte, kan man komme langt og godt omkring på tre solbe­skinnede sensommerdage," skriver anmelder Lotte Kirkeby om 'Et græsstrå i vinden'

Seneste jobopslag

Digital projektleder med flair for UX til DGI

DGI
Ansøgningsfrist: 12.06

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole søger to undervisere til journalistuddannelsen

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Ansøgningsfrist: 05.06

Finans søger en ... erhvervsreporter

Jyllands-Posten
Ansøgningsfrist: 09.06

Journalist til Dagens Medicin

Dagens Medicin
Ansøgningsfrist: 02.06

Illustreret Videnskab søger digital journalist med videnskab i blodet

Bonnier Publications A/S
Ansøgningsfrist: 25.06

Kommunikationsansvarlig leder til Koncern Kvalitet

Region Midtjylland
Ansøgningsfrist: 09.06

Vil du være en af Dansk Journalistforbunds netværkskoordinatorer?

Dansk Journalistforbund
Ansøgningsfrist: 05.06

Journalister

Socialpædagogerne
Ansøgningsfrist: 11.06

ER DU TV 2 FIKTIONS NYE EXECUTIVE PRODUCER?

TV 2
Ansøgningsfrist: 08.06

Presserådgiver i SF

SF
Ansøgningsfrist: 01.06

Søger stærk kommunikatør

Danske Gymnasier
Ansøgningsfrist: 15.06

Kan du finde nye veje til kollektive aftaler for DJ’s medlemmer?

Dansk Journalistforbund
Ansøgningsfrist: 14.06

BUPL Sydjylland søger kommunikationsmedarbejder til barselsvikariat

BUPL - BØRNE- OG UNGDOMSPÆDAGOGERNES LANDSFORBUND
Ansøgningsfrist: 20.06

Illustreret Videnskab søger multimediegrafiker med videnskab i generne

Bonnier Publications A/S
Ansøgningsfrist: 12.06

Social Media Manager (AC-fuldmægtig)

SDU
Ansøgningsfrist: 05.06

Digital indholdsredaktør (AC-fuldmægtig)

SDU
Ansøgningsfrist: 28.05

Redaktionschef til Djøfbladet

DJØF
Ansøgningsfrist: 29.05