En grundbog til studerende

27.06.2017 af Marianne Hansen

ANMELDELSE: ”Som grundbog til studerende, der skal lære arbejdsprocessen at kende – og som skal blive bevidste om hvert enkelt trin i processen – er den absolut egnet,” skriver anmelder Marianne Hansen om 'Kan du finde vinklen?'

En tarvelig og trist leder-affære

27.06.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE: ”Der er intet nyt i bogens budskaber; og jeg får knopper, når der er en voldsom diskrepans mellem kvalitet og pris,” skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Mellemleder'

Enhver er sin egen administrerende direktør

27.06.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "En ny bog fra Gyldendal Business med en samling meget læseværdige artikler om selvledelse," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Om selvledelse' 

Nauntoftes testamente

27.06.2017 af Johs Lynge

ANMELDELSE. "En velskrevet bog, som folk med interesse for udenrigsjournalistik og/eller selvudleverende erindringslitteratur næppe vil finde kedelig," skriver anmelder Johs Lynge om 'Minefelter'

Opråb i løgnens tidsalder

27.06.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE: "Lea Korsgaards minibog er et vigtigt opråb, og den bør sættes på pensumlisten på samtlige journalistiske uddannelser," mener anmelder Maria Brus Pedersen

Den digitale disruptions vindere og tabere

26.06.2017 af Jakob Albrecht

ANMELDELSE. Bogen handler om den digitale revolutions enorme økonomiske omfordeling, hvor vinderne er folkene bag Facebook, Google og Amazon. Jonathan Taplin koncentrerer sig om kritikken, men der er også meget at komme efter, skriver Jakob Albrecht, der anmelder 'Move Fast and Break Things'

Tæt på konflikterne - ikke på manden

02.06.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE.”Det hele bliver til tider meget indforstået, og hvis man ikke i forvejen er inde i en given konflikt, er det svært ikke at tabe tråden en gang imellem,” skriver Maria Brus Pedersen, som anmelder 'Kampklar - Fortællinger fra mit livs frontlinjer'

Hold op med at gøre travlhed til noget smart

02.06.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. ”Der er skrevet mange bøger om dette emne. Jeg synes, denne er rigtig god: Forskningsbaseret, bredt funderet og underholdende,” skriver Ulla Bechsgaard, som anmelder 'Travl'

Absolut Lise Nørgaard

01.06.2017 af Johs Lynge

ANMELDELSE. "I centrum står hendes fortælling om den lange, seje vej fra grossererdatter, og hjemmegående husmor in spe, til landets mest fremtrædende kvindelige journalist.” Johs Lynge anmelder 'Lise Nørgaard – De første 100 år'

Opråb til generation en-hånd

18.05.2017 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Selv om det er dopamin­dejligt at forsvinde ind i cyberspace, lykkeligt ignorerende alverdens ulykker, er det på tide at vende tilbage til virkeligheden. Imran Rashid hjælper os til at holde slukknappen inde,” skriver Julie Asmussen, som anmelder 'Sluk - kunsten at overleve i en digital verden'

Seneste jobopslag

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVER

INSTITUT FOR MENNESKERETTIGHEDER
Ansøgningsfrist: 16.08

Skarp kommunikationskoordinator søges

Lemvig Kommune
Ansøgningsfrist: 15.08

Senior Pressekonsulent

PFA Pension
Ansøgningsfrist: 09.08

Digital mad-journalist til dr.dk/mad

DR
Ansøgningsfrist: 11.08

Web- og SoMe-redaktør

ROSKILDE HANDELSSKOLE
Ansøgningsfrist: 10.08

KOMMUNIKATIONSCHEF

KANT arkitekter
Ansøgningsfrist: 11.08

Radio24syv søger reporter i Aarhus

Radio24syv
Ansøgningsfrist: 10.08

SoMe-stærk virksomhedskorrespondent

ARKIL HOLDING A/S
Ansøgningsfrist: 06.08

Global Editor for Native Advertising Institute

Native Advertising Institute
Ansøgningsfrist: 05.09

Efterskoleforeningen søger en presseansvarlig med politisk tæft

Efterskoleforeningen
Ansøgningsfrist: 11.08

ITD søger presserådgiver

ITD
Ansøgningsfrist: 21.08

Informationerne er derude – kan du finde dem?

Københavns Politi
Ansøgningsfrist: 31.07

Kommunikationsmedarbejder

Naturvidenskabernes Hus
Ansøgningsfrist: 15.08

Presse- og kommunikationsmedarbejder til Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Ansøgningsfrist: 06.08

Informationerne er derude – kan du finde dem?

Østjyllands Politi
Ansøgningsfrist: 31.07

Webmaster/journalist til Danske Malermestre

Danske Malermestre
Ansøgningsfrist: 11.08

To stærke og udviklingsorienterede kommunikatører

Faaborg-Midtfyn Kommune
Ansøgningsfrist: 09.08

3F søger to journalister til Fagbladet

3F
Ansøgningsfrist: 07.08