Da Cavling blev efterladt på et værtshus

10.04.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "Bogen er vellykket; for ældre, der kender den tid, og for yngre, der gerne vil have et indblik i den," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Loop'

Historien om en bevægelse

10.04.2017 af Maria Brus Pedersen

ANMELDELSE. "Det er svært ikke at genvinde en eller anden tro på menneskeheden, når man læser de mange historier om mennesker, for hvem den nyfundne frivillighed har betydet alt," skriver anmelder Maria Brus Pedersen om 'Venligboerne'

Skam og skyldfølelse giver stress

07.04.2017 af Ulla Bechsgaard

ANMELDELSE. "Bogen sætter ord på nogle nye problemstillinger i forhold til mental sundhed på arbejdspladsen, og den giver brugbare råd til at komme videre," skriver anmelder Ulla Bechsgaard om 'Slip stress ud af skammekrogen'

Digitalt tilbageblik - og et forvarsel

07.04.2017 af Lars Pryds

ANMELDELSE. "Et forrygende tilbageblik på designteorier og -praksisser opstået i en periode, hvor den digitale udvikling har ændret designerens rolle fundamentalt," skriver anmelder Lars Pryds om 'Digital Design Theory'

Dirty dancing

07.04.2017 af Michael Diepeveen

ANMELDELSE. "I en kombination af analyse og cases får vi indblik i, hvad der foregår, når virksomheder og organisationer med flere søger at pleje deres interesser,” skriver anmelder Michael Diepeveen om 'Flyt magten'

Skarpt og koncist

03.04.2017 af David Trads

ANMELDELSE: "Jeg anbefaler bogen varmt til enhver, der gerne vil booste sin viden om, hvordan Europa ser ud, når vi kigger ud over vores egen lille næstetip," skriver anmelder David Trads om 'Endestation Europa' 

”Men arbejde er det"

03.04.2017 af Lotte Kirkeby Hansen

ANMELDELSE. "Da begge parter er rasende vidende og velforberedte, kan man komme langt og godt omkring på tre solbe­skinnede sensommerdage," skriver anmelder Lotte Kirkeby om 'Et græsstrå i vinden'

Infografikkens tunge drenge

03.04.2017 af Martin Kirchgässner

ANMELDELSE. "Et must for infografikere. Og en appetitvækker for redaktører, der har glemt betydningen af gennemarbejdede infografikker," skriver anmelder Martin Kirchgässner om National Geographics Infographics

En uregelmæssig puls

16.03.2017 af Susanne Sayers

ANMELDELSE. "Der er ingen tvivl om, at Henrik Føhns er blandt de mest vidende inden for sit felt. Desværre vil hans bog ‘Den globale puls’ på én gang for meget og for lidt til at blive god," skriver anmelder Susanne Sayers

Spiselig indsigt

16.03.2017 af Julie Asmussen

ANMELDELSE. ”Scenario er fyldt med indsigtsfulde og overraskende let læste artikler præget af en fordomsfri og frygtløs spændvidde i stoffet,” skriver anmelder Julie Asmussen

Seneste jobopslag

Stærke TV-journalister til Kontant

DR
Ansøgningsfrist: 09.05

Kommunikations- og marketingansvarlig

Rønne Havn
Ansøgningsfrist: 23.05

Kommunikationsmedarbejder (deltidsstilling)

Danmarks Cykle Union
Ansøgningsfrist: 08.05

Dynamisk net-medarbejder til Skive Folkeblad

Skive Folkeblad
Ansøgningsfrist: 10.05

SoMe Manager til TV2 Nord

TV 2 Nord
Ansøgningsfrist: 18.05

Presseansvarlig i Sex & Samfund

Sex & Samfund
Ansøgningsfrist: 27.04

Journalistuddannet højskolelærer søges

Hadsten Højskole
Ansøgningsfrist: 03.05

Kommerciel indholdsredaktør i Berlingske Media

Berlingske Media A/S
Ansøgningsfrist: 24.04

DR Vejret søger vejrværter

DR
Ansøgningsfrist: 28.04